• zive_default
    29.7.2001 | 00:00

    Nokia 8390 – barevný mobilek na cesty

    Na letošním CeBITu představila Nokia tři nové mobilní telefony, které vzbudily nemalý ohlas široké veřejnosti. Největší naděje však Nokia vkládá do 8310, která určitě zaujme netradičním barevným provedením. Dočká se také mladší sestřičky jménem 8390.
  • zive_default
    28.7.2001 | 00:00

    Ericsson A3618: malý mobil s různými barvami podsvícení

    Nový mobil A3618 představil Ericsson na konferenci CommunicAsia v Singapuru. Je oproti řadě A26xx velmi malý, lehký a hlavně si na něm můžete měnit podsvícení displeje
  • zive_default
    26.7.2001 | 00:00

    História spoločnosti Nokia

    Aj veľkí boli najskôr malí. To je sen mnohých začínajúcich podnikateľov, že sa z ich firmičky jedného dňa stane jedna z najväčších globálnych korporácií, s kanceláriami po celom svete a akciami kótovanými na všetkých významných burzách. Pre niektoré malé spoločnosti môžu silné korene položené na začiatku viesť k sľubnej budúcnosti.
  • zive_default
    26.7.2001 | 00:00

    Ericsson T39m v redakci: fotografie sympatického Švéda

    Podařilo se nám do redakce získat dlouho očekávaný mobilní telefon Ericsson T39m. Protože s podrobnou recenzí nechceme příliš spěchat, zveřejňujeme zatím fotografie a krátké komentáře z několikadenního používání.
  • zive_default
    25.7.2001 | 00:00

    Recenze komunikátoru Nokia 9210: opravdová mobilita v kapse

    Nokia 9210 je špičková kombinace mobilu a kapesního počítače. Oproti staršímu modelu 9110i má barevný displej, lepší operační systém a více užitečných aplikací. Pokud pracujete zejména s nedostatkem času, je pro vás Nokia 9210 ideální. Podrobná a rozsáhlá recenze.
  • zive_default
    25.7.2001 | 00:00

    Nokia 9210 Communicator už aj na Slovensku

    Spoločnosť Nokia včera na tlačovej konferencií oficiálne uviedla na slovenský trh novú verziu Nokia 9210 Communicator.
  • zive_default
    24.7.2001 | 00:00

    Recenze Ericssonu R520m R2 – nejlepší mobil na současném trhu

    Konečně se nám dostal do redakce mobil Ericsson R520 s novým firmwarem R2, který má oproti staršímu a námi testovanému R1 e-mailového klienta, podporu obrázkových a zvukových textovek EMS a další drobnosti. Více v našem článku.
  • zive_default
    22.7.2001 | 00:00

    Strata Ericsson v zhode s očakávaniami, vyhliadky neisté

    Najväčší dodávateľ mobilných sietí na svete a štvrtý najväčší výrobca mobilných telefónov zaznamenal v druhom štvrťroku stratu vo výške 5,3 mld. SEK.
  • zive_default
    21.7.2001 | 00:00

    Nokia: ceny mobilných telefónov nebudeme znižovať

    Fínska spoločnosť sa nebude zúčastňovať na cenovej vojne, ktorú rozpútala najmä Motorola. Stále sa drží hesla -- kvalita niečo stojí.
  • zive_default
    19.7.2001 | 00:00

    Bezpečnosť v MS SQL Server 7.0

    Ak by sme chceli diskutovať o bezpečnosti v MS SQL Serveri, je treba povedať, že je jeho schopnosť ochrany dát a administrovania bezpečnosti veľmi spoľahlivá a ku podivu aj jednoduchá. Využitím schopností, ktoré SQL Server poskytuje je možné vytvoriť bezpečnú databázu a predísť neautorizovanému prístupu k dátam čí modifikácii dát a to všetko organizovaným a usporiadaným spôsobom.