< Fórum

Programovanie

Najnovšie témy

  • Programovanie

    Dynamické vytváření komponenty typu TNotebook.

    Po vytvoření této komponenty a vytvoření několika pages. Jak odkázat jiné komponenty na určitou stránku (page).

    15.4.2005 10:41 | Autor: romavictor
  • Programovanie

    Chyba při mysql_connect() z PHP

    client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client in script a čislo řádku, zdroják: $DBname= 'database'; $host= 'localhost'; $user= 'user'; $pass= 'heslo'; $DBLink = mysql_connect ( $host, $user, ...

    14.4.2005 16:03 | Autor: vebloud
  • Programovanie

    [Delphi 6] jak udelat pekny textovy editor

    Zdravím, stáhnul a nainstaloval jsem si balík komponent synedit-201 b. Potřeboval bych poradit, jak něj :D . Jde mi o to, udělat pomocí komponenty TSynEdit pěkný textový editor. Můžete mi pro začátek někdo říct, jestli je to prostřednictvím této kom...

    14.4.2005 12:51 | Autor: gully
  • Programovanie

    [VB] otevreni adresare

    ahoj lidi, prosim nevite nekdo, jak udelat otervreni adresare(pruzkumnik), a nasledne do nej ulozit vyexportovana data? vim jak udelat soubor ,a le nevim adresar:/ moc diky

    14.4.2005 11:41 | Autor: vopruza
  • Programovanie

    3d visualizace

    Cau lidi, potrebuju poradit. nevite jak udelat ze 2 fotek focenych z jineho uhlu 3d model objektu? je to klasicka 3d rekonstrukce. diky.

    14.4.2005 11:41 | Autor: tiger
  • Programovanie

    SQL dotaz

    prosím dokáže mi někdo vysvětlit tento dotaz Alter Table T_BORROWING add Constraint check_end_after_start Check ((end_date&gt;start_date) or (end_date is null)); jde mi především a ten Constraint, ve slovníku píšo že to je omezení, jen nechápu jak...

    14.4.2005 08:52 | Autor: kaifman
  • Programovanie

    [SQL,MySQL 4.1.x]Dotaz pro vložení dat z výsledku selectu

    Dobrý den! Potřebuji přesunout data ze staré databáze do nové a potřeboval bych vytvořit INSERT, který mi vloží do tabulky data z výsledku SELECT dotazu, pokud použiji: insert into databaze1&amp;#46;tabulkaX &amp;#40;ID,name&amp;#41; values &amp;#4...

    13.4.2005 14:30 | Autor: vebloud
  • Programovanie

    JavaScript prototype (extend-pitfall)

    zdrc Dedil jste nekdo v JavaScriptu? How to extend co nejelegantneji? A) AncestorFc.prototype = new BaseFc(); -- Tohle ma nevyhodu, pokud BaseFc() ocekava nejake parametry: problem nastane v okamzik, kdy s temi vstupnimi hodnotami chce BaseFc() man...

    12.4.2005 10:23 | Autor: yaroukh
  • Programovanie

    PHP a vsetko okolo toho

    tak pome na to

    12.4.2005 09:11 | Autor: faby
  • Programovanie

    Jména prvků - Visual Studio .NET 2003

    Ahojte lidičkové, mám dotaz: jde nějak nastavit prostředí Visual Studia tak, aby se při designu formuláře (např. v C#) automaticky nastavilo jméno prvku nějak jinak? Příklad: místo "textBox9" třeba jen "txt9" Nějak mě ty jejich dlouhé názvy otravuj...

    11.4.2005 13:50 | Autor: m.dok